diumenge, 4 d’octubre del 2009

Costos

A part de la cervesa, la gasolina també és cara, cal comptar entre 1,2 i 1,4 €/litre, segons els països, i un consum normal tirant a baix ateses les limitacions de velocitat, pot estar sobre els 5 litres cada 100 km (consum d’una Harley Davidson electra glide).


Els hotels poden estar entre 70 i 100 euros l’habitació doble. Les hyttes varien força, però una de quatre places pot costar entre 60 i 80 euros.


Els dinars i sopars entre els 12 i 15 euros, i si un dia us passeu, dons un dia és un dia. Home, sopar a quarts de dotze al restaurant del Cap Nord, de cara al sol és un espectacle que no es fa cada dia... dons prepareu 15 a 20 euros.


Hi ha ponts de pagament: no s’hi escapa ningú, tant se val que vagis amb moto, a peu o amb bici, es paga segons la quota. Però no són gaires... jo en recordo dos o tres, a més del de Malmo.
Per arribar al Cap Nord cal anar a l’illa Mageroya a través d’un túnel submarí (de pagament) i passar una barrera al mateix Cap Nord. Les dues coses costen una pasta gansa, però saben que un cop has arribat allà pagaràs el que et demanin, i això fan.


La cervesa és cara (penso que ja ho he dit, oi?): dons entre 4 i 5 euros